Lampenkappen

Vaak denken mensen dat lampenkappen uit een fabriek komen. Ze vergeten dat het maken van lampenkappen eigenlijk een ambacht is, dat hier al heel lang met veel zorg en toewijding wordt beoefend. Het werk vindt plaats in ons atelier waar de kap helemaal met de hand wordt gemaakt. Hier wordt het frame gemaakt en gespoten, wordt de stof geknipt op maat en aan de binnenkant bevestigd. Tot slot wordt de lampenkap mooi afgewerkt met een biesje.

Onze stylisten kunnen u helpen met het uitzoeken van een stof voor de lampenkap. Dit kan elke stof uit onze stoffen collectie zijn. U geeft zelf de maten en het model aan en binnen 3 weken heeft u een unieke gepersonaliseerde lampenkap in uw woonruimte staan!

Schermafbeelding    om
Nisje e

Raamdecoratie

Houten shutters of blinds, gordijnstof los kopen of uw (vouw)gordijn laten maken, gevoerd of ongevoerd, bij ons is alles mogelijk. Na het zorgvuldig uitkiezen van de juiste stof kunt u de maten van uw raam en de gewenste plooi doorgeven. Wij maken vrijblijvend een offerte voor u. Een mooie stof, een perfecte afwerking, de beste ophangmethode… mooie gordijnen zijn een sieraad in elke ruimte. Wij streven dagelijks naar het beste gordijn, klaar om vele jaren van te genieten. Dus wilt u gordijnen laten maken? Wij doen dat graag!

Tafels

Naast onze uitgebreide collectie in tafels leveren wij ook handgemaakte meubelen op maat. Van salontafel tot wandtafel. Wij leveren deze meubelen in ieder gewenste maat. De bladen kunnen in verschillende materialen geleverd worden en kunnen zodoende aan uw persoonlijke wensen voldoen. massief houten bladen ca. 2, 3 of 4 cm dik van bijvoorbeeld: eiken, noten, kersen, beuken of essen. De bladen kunnen naar wens gaaf, hier en daar een noestje of een meer rustieke uitstraling of zelfs “oud gemaakt” met diepere nerven zijn. De bladen kunnen wij naar uw wens naturel laten of met olie of lak afwerken. De lak kan transparant mat, enigszins of sterk glanzend zijn, maar ook gekleurd zoals bijvoorbeeld: white-wash, smoked grey, blue-wash en meer.

Het frame bestaat uit stalen kokers waarvan het formaat afhankelijk is van het model. Het is duurzaam afgewerkt met een antracietkleurige structuurlak. Op wens is het frame ook in een andere kleur of met een andere coating te bestellen.

IMG  e
Schermafbeelding    om

Stofferen

Heeft u een meubel met emotionele waarde, of is deze simpelweg aan een nieuwe look toe? Wij stofferen ze opnieuw voor u! Wij hebben 20 jaar ervaring met het stofferen van meubels. U kunt een stof uitkiezen in een van onze winkels, of zelf stof aanleveren. Met een foto van het betreffende meubel stuk kunnen wij u vrijblijvend een offerte geven. Wij halen zelf het meubelstuk op en leveren deze ook weer af. In een mum van tijd ziet deze er weer uit als nieuw!

Kussens

Bent u op zoek naar kussens op maat voor uw bank, stoel of buitenmeubilair? Kussens die aan al uw wensen voldoen? Wij leveren maatkussens voor bijna al uw doeleinden. Deze stelt u eenvoudig zelf samen! Met behulp van een van onze stylisten kunt u op zoek naar een of meerdere stoffen voor uw maatwerk kussens. Deze eenmaal uitgekozen geeft u de maten door. Dit is mogelijk van sier- tot zitkussen.

Schermafbeelding    om
IMG

Tuinmeubilair

Naast onze standaard collectie tuinmeubilair, leveren wij ook tuinmeubilair op maat! Deze prachtige exemplaren zijn gemaakt van gietijzer en zink. Deze hebben een poedercoat waardoor ze het hele jaar buiten kunnen staan. In verschillende modellen waaronder de langwerpige tafel, deze is mogelijk van minimaal 80cm tot maximaal 150cm breed en minimaal 150cm tot 300cm lang. U kunt dit aangeven tot op de centimeter precies! Ook leveren wij ronde en vierkante modellen. Leverbaar in iedere RAL kleur. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor bijpassende zitstoelen, loungestoelen en bankjes.